Kittys resa

Fredag och jag passar på att lägga in lite gamla bilder på vår lilla Kitty, från det att hon föddes till idag (nästan). Både Nova och Kitty har tagit Brolles flytt väldigt bra. Till en början gick Kitty runt och letade efter honom litegrann, men sedan ville hon mest leka med mamma eller sova. Hon har tagit över Brolles roll att jama för att få uppmärksamhet när något händer i köket, och hon har även fått testa på att gå ut litegrann. Tjejerna mår jättebra, och Brolle har det fint i sitt nya hem där han bl.a får sitta med sin nya husse och spela TV-spel ;)

Hittade även dethär klippet på en katt med två ansikten. Lite creepy (obs! först är det lite reklam).
























Brolle har flyttat hemifrån

Ikväll kom Brolles nya ägare och hämtade honom. Brolle och Kitty fyllde 12 veckor igår och det var dags för honom att lämna oss. Jobbigt självklart, men känns så bra att han ska få bo hos våra kompisar i Habo, vi kommer ju se honom igen :) Fina tokstolliga nyfikna orädda Brolle. Ha det så bra nu Brolle mannen - hos Emelie, Christopher och lille Elliot!


























En liten tillbakablick







Mys med dom bästa









Innan matte ska städa handfatet...

Fredag

Hittade lite gamla bilder. De "små" är verkligen en blandning av mamma och pappa katt.



Pappa Leo, mamma Nova



Brolle och Kitty





Vem kommer snabbast högst upp på benet?



Vi gillar fortfarande att dia även om vi kanske borde sluta...

Inne/ute

Nova tar sina promenader utomhus och hon börjar bli borta allt längre igen, så som det var innan ungarna kom (när det inte regnar förstås). Kitty och Brolle är väldigt sugna på att hänga med och blir inte alltför glada när vi håller tillbaka dom.











Orättvist att bara mamma får gå ut...

Nevnarien

God morgon! Ibland är jag inne och läser på Elin Keros blogg, hon är en så duktig fotograf, jobbar på Scandinavian Photo i Bankeryd och vi gick i samma klass på högskolan tillsammans. Just idag har hon fotat sin katt så då passar jag på att tipsa om henne här: www.nevnarien.se

Brolle vid tangentbordet


Igår hjälpte vi matte med tvätten och det visade sig att tvättställningen var en go' klätterställning! Det var bara att riva ner kläderna och fortsätta uppåt - allt för att matte och husse inte ska hinna bli färdiga i tid. Jag (Brolle Gul) vill numera ha all uppmärksamhet och får jag inte det så mjauar jag, men de mobbar mig och säger att det låter som att jag piper. Haha, vänta bara...

För övrigt har Rix morgon-zoo varit och snokat bland mina privata grejor, de hittade bland annat min hemliga dagbok:



Syrran kommer inte ens hälften så högt. Muhaha!



Trött, tröttare, tröttast

Vaccinations-dag

Idag har Kitty och Brolle lämnat huset för första gången - för vaccination! De var jätteduktiga, varken skrek eller sprattlade någonting. Värre var det innan sprutan skulle tas - ett evigt fräsande innifrån buren på alla andra hundar och katter, vilket ju kan va förståeligt. Men det gick så bra så. Nu sover de med mamma på översta trappsteget. Om ett par veckor flyttar Brolle till Bränninge här i Habo, Kitty ska bo kvar hos oss.





Storasyster och lillebror







- Ta bort kameran



Brolle fortfarande nyvaken

Start vecka 10

Hej Hej på er! Det har varit lite dåligt med bildtagning och skriverier här på bloggen sista veckan. Har haft fullt upp med kalas-planering och annat som hänt under dagarna när man kommit hem. Kattungarna är nu 10 veckor gamla och mår finfint. De hälsade på flera av gästerna hos oss under helgen och många verkade trivas i deras sällskap :) Imorgon kväll ska de få sin första vaccination.

Helg

Vad är väl en dag utan stim och lek? Inslagspappret från firandet i onsdags har fått ligga kvar ett par dagar. Kitty och Brolle har haft fullt upp på övervåningen - till matte och husses förtjusning, vi har fått sova gott! Dock är de små liven uppe och studsar runt ca 05.00 om mornarna när Nova vill gå ut på promenad. En ny dag har börjat. Enjoy! :)





Brolle hoppar uppifrån in i boet, crazy!









Klätterställningen - en favorit





Paketsnöre, trassligt värre!



Brottningsmatch



Trötta efter dagens lek.

Livligt

Igår var det födelsedagskalas hemma hos oss, matte fyllde 25 bast. Hurra Hurra! Levande ljus är katterna ganska vana vid, men inte paket!!! Galet vad roligt de hade med allt papper och snöre, bilder på hur övervåningen såg ut idag när vi vaknade kommer senare...





Nova vakar över de små när de sover.





Lek och stoj. Kitty vill alltid vara högst upp.



Nu har man ju gått och blivit väldigt katt-nördig, både jag och Martin tycker det är väldigt kul med de små där hemma. Tänk om det fanns nåt sånthär att gå på i närheten, vad roligt det hade varit! Kanske Elmia har någon kattutställning man kan kika på framöver, värt att kolla upp...

RSS 2.0